ΠΑΟΚ

Εγγυήσεις από Ιβάν, σιγή ιχθύος από ΠΑΕ

Εγγυήσεις από Ιβάν, σιγή ιχθύος από ΠΑΕ
Ιβάν Σαββίδης MOTION TEAM - ()

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία εστάλη η εγγυητική επιστολή κάτι που ακόμη δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως είχε αναφέρει κατά την διάρκεια της σημερινής (27/4) συνέντευξης Τύπου ο Ζήσης Βρύζας, αναμενόταν να σταλεί η εγγυητική επιστολή από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη για να καλυφθούν οι δύο όροι της συνέχισης του ενδιαφέροντος του τελευταίου για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ (σ.σ. ο ένας ήταν η έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ που εστάλη την Τετάρτη και ο άλλος η εγγυητική).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/4) διέρρευσε η πληροφορία από το περιβάλλον Σαββίδη ότι είχε έχει σταλεί η εγγυητική (προφανώς ύψους τουλάχιστον 5 εκ. ευρώ, όπως ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και έτσι οι δύο πλευρές μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της διαπραγμάτευσης τους.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, εξάλλου, αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του ομογενή επιχειρηματία για να ξεκινήσει τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ και να προχωρήσει το θέμα της χορήγησης του δανείου των 2 εκ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ