ΠΑΟΚ

Δυσφορία για τα λαϊκά δικαστήρια

Δυσφορία για τα λαϊκά δικαστήρια
Βρύζας - Αγγελίδης

Αγγελίδης και Βρύζας υποσχέθηκαν στους παίκτες ότι θα βγουν μπροστά, προκειμένου να μην βιώνουν δυσάρεστες καταστάσεις μετά από ήττες.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη δυσφορία για τα λαϊκά δικαστήρια που στήνονται το τελευταίο διάστημα μετά από ήττες.

Οι διοικούντες αντιλαμβάνονται την αγανάκτηση του κόσμου όταν χάνει η ομάδα, ειδικά μία ομάδα με το βεληνεκές του ΠΑΟΚ, αλλά οι προπηλακισμοί (όπως με Βρύζα την περασμένη Κυριακή και Κωνσταντινίδη μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ), θεωρουν ότι όχι μόνο δεν βοηθάνε, αλλά δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Το θέμα συζητήθηκε στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας τη Δευτέρα (16/2) που πήγαν εκεί Αγγελίδης-Βρύζας, οι οποίοι άκουσαν τον προβληματισμό των παικτών, κάποιοι από τους οποίους έχουν περάσει δύσκολές στιγμές μετά από ήττες.

Οι δύο άνδρες υποσχέθηκαν ότι η διοίκηση θα βγει μπροστά και θα απλώσει ασπίδα στους ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να βάλει φρένο στα λαϊκά δικαστήρια.

Ίσως υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση το επόμενο διάστημα, ενώ θα επιχειρηθεί και μέσω των εκπροσώπων των συνδέσμων να σταλεί το μήνυμα ότι δεν βοηθάνε αυτές οι αντιδράσεις.

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι αυτό θα σταματήσει, αφού όσοι πάνε το τελευταίο διάστημα σε αεροδρόμιο και Τούμπα κινούνται μεμονωμένα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ