ΠΑΟΚ

Δώνης on fire

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ρεσιτάλ του Γιώργου Δώνη με φωνές και συνεχείς οδηγίες στην προπόνηση. Εβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Γκαρσία.

Έκλεψε την παράσταση στην απογευματινή προπόνηση ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τους παίκτες του και με φωνές και συνεχείς οδηγίες (πολλές φορές πιάνοντας τους μικρούς απο το χέρι για να τους καθοδηγήσει) παρέδωσε μαθήματα τακτικής.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Πάμπλο Γκαρσία να βγάζει χωρίς πρόβλημα και με πολύ κέφι όλο το πρόγραμμα, ενώ έδειξε ότι σκέφτεται να δώσει χρόνο στρους διεθνείς στο αυριανό φιλικό με τη Μαγιόρκα.

Στη διάρκεια της προπόνησης, σε ασκήσεις τακτικής τους χρησιμοποίησε κάποια στιγμή με τους βασικούς, τον μεν Σαλπιγγίδη στη θέση του Γιάννου, τον δε Μαλεζά αντί του Κουμάλο.

Πάντως, υπάρχει, ένας προβληματισμός για το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Γκαρσία, παρότι έδειξε έτοιμος. Χαρακτηριστικό της προπόνησης το γεγονός πώς ο μόνος τραυματίας (έτρεχε μόνος του) ήταν ο Αγγελλος Καραντασιάδης που έχει υποστεί θλάση β' βαθμού.

Στη Γερμανία και οι Βρύζας-Γ.Χ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς έλειπαν από την προπόνηση ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης που συνταξίδεψαν στη Γερμανία με τον Σταφυλίδη, τον πατέρα του, τον ατζέντη Πολ Κουτσολιάκο που μεσολάβησε για τη μεταγραφή και τους ανθρώπους της Μπάγερν Λεβερκούζε που είχαν μεταβεί στην Ολλανδία

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ