ΠΑΟΚ

Δώνης: "Μας έδωσε το κάτι παραπάνω ο Κατσουράνης"

Δώνης: "Μας έδωσε το κάτι παραπάνω ο Κατσουράνης"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερη αναφορά του Γιώργου Δώνη στον Κώστα Κατσουράνη. Τι είπε για τον Λάζαρ και το φετινό προφίλ του ΠΑΟΚ

"Πάντα υπάρχει άγχος και ερωτηματικό μετά από διακοπή για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι κάναμε λάθη στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να δίνουμε ανοιχτό γήπεδο στον Πανθρακικό. Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε, πετύχαμε αυτογκολ και όλα αυτά σε αγχώνουν.

Αυτό που είπα και στο ημίχρονο στους παίκτες μου είναι ότι έπρεπε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να προσέξουμε τις επιλογές μας γιατί θα είχαμε απέναντί μας μία κλειστή άμυνα. Πήραμε φάσεις από τον Κατσουράνη και στο τέλος φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη", είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με την παρουσία του Κατσουράνη:

"Είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα κι έτσι δεν χρειαζόνταν ο Κώστας να έχει ιδιαίτερα τρεξίματα, έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για τον Πανθρακικό: "Είναι καλή και οργανωμένη ομάδα, αρέσκεται να έχει καλή τακτική, είναι επικίνδυνη ομάδα όπως και πριν τον κ. Δερμιτζάκη με τον κ. Παντελίδη έπαιζε και συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Για τις αλλαγές που έγιναν: "Υπάρχουν πολλά πράγματα στις αλλαγές που σκέφτεται ένας προπονητής. Για παράδειγμα η ετοιμότητα του Κώστα (σ.σ. Κατσουράνη), περιμένεις να δεις πως θα λειτουργήσει η ομάδα. Καμία φορά οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι".

Για την εμφάνιση του Λάζαρ: "Γενικώς δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες, μπορώ να πω, όμως, ότι έχουμε ανάγκη την ποιότητα των παικτών μας. Ο Λάζαρ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν όπως θα ήθελε και ο ίδιος, τελευταία, ωστόσο, κάνει λιγότερα λάθη και σήμερα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ".

Για τα πλέι οφ: "Η διαδικασία των πλέι οφ είναι περίεργη. Ο τρόπος που γίνεται είναι λανθασμένος, η ομάδα που τερματίζει δεύτερη στην κανονική περίοδο δεν έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Μπορεί μία διαφορά τριών βαθμών να χαθεί με ένα παιχνίδια. Αλλά εμείς πρέπει να εξελιχτούμε για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ".

Για το προφίλ του ΠΑΟΚ: "Ασχετα αν είμαστε καλοί ή κακοί η ομάδα διατηρεί μία πίστη και ηρεμία στο παιχνίδι της γι΄αυτό και έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημερινό είναι επίσης ένα καλό δείγμα, απελευθερώθηκε η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ και σημειώθηκαν γκολ από ωραίες ενέργειες".

Για τα μεταγραφικά: "Εχουμε ενδιαφέρον στα μεταγραφικά, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ