ΠΑΟΚ

Δώνης: "Ανάλογα το παιχνίδι μεγαλώνει και το κίνητρο"

Δώνης: "Ανάλογα το παιχνίδι μεγαλώνει και το κίνητρο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ που θα κριθούν το επόμενο διάστημα και την επάνοδο Γεωργιάδη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

" Μπορούμε να πούμε ότι ήταν άνετη νίκη. Δεν πιεστήκαμε βγάλαμε κατά διαστήματα αρκετές φάσερς αλλά εγώ θα έλεγα ότi υπήρχαν δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν επιπόλαιοι με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές τελικές προσπάθειες. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε με αποτέλεσμα να φτάνουμε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργούμε φάσεις.

Είμαι ευχαριστημένος, ίσως να επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα η αλλαγή θερμοκρασίας που ήταν απότομη, πάντα επηρεάζονται οι παίκτες από τέτοιες αλλαγές. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να γίνουν, πριν την φάση που πιθανόν να γίνονταν το 1-1 θα μπορούσε να γίνει το 3-0. Το μόνο που μπορείς να περιορίσεις είναι τα λάθη σου στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί η ομάδα που κάνει φάσεις να ισοφαριστεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου πριν τα πλέι οφ: " Ανάλογα πως θα είναι το κάθε παιχνίδι μεγαλώνει και το κίνητρο, το σημαντικό είναι και όταν το κίνητρο δεν είναι μεγάλο να υπάρχει σοβαρότητα. Εμείς τώρα φτάνουμε στους στόχους μας και θέλουμε το ρόστερ να είναι διαθέσιμο για να πάμε με τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ και να προετοιμαστούμε και για τον πρώτο ημιτελικό".

Τόνισε ότι: " Ενα γκολ μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να γίνει μία κόντρα και να δεχθείς γκολ, αυτό δεν σημαίνει ότι ευθύνεται το κέντρο της άμυνας. Στο Καραϊσκάκη παίξαμε καλή οργανωμένη άμυνα, σήμερα παρά το γεγονός ότι δώσαμε χώρο στην Βέροια δεν απειληθήκαμε. Τελευταία παίζουμε καλή άμυνα και σε αυτό παίζει ρόλο ότι λειτουργούν καλά στα τρεξίματα οι δύο πλάγιοι χαφ και οι δύο φορ".

Επεσήμανε πως: " Οταν μιλάμε για παίκτες σαν τον Λόρενς που έχουν μάθει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα του είναι δύσκολο και έχει πάρει πολλές αδικαιολόγητες κάρτες. Ακόμη και όταν κάνει λάθη, πάντως, τα βάζει με τον εαυτό του, δεν τα βάζει μόνο με τους διαιτητές".

Για την επάνοδο του Γεωργιάδη: " Τον τελευταίο μήνα προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις, είναι ένας παίκτης που δεν παίζει για 6-7 μήνες. Κανείς δεν περίμενε να είναι καλός από το πρώτο λεπτό, θα πρέπει να τον βοηθήσουμε και θα πρέπει να δουλέψει για να αποδείξει πάνω απ' όλα πράγματα στον εαυτό του και μετά σε εμάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ