ΠΑΟΚ

Δύσκολα στο ντέρμπι ο Ρατς

Δύσκολα στο ντέρμπι ο Ρατς

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ 24 ώρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα βγήκε από το απουσιολόγιο του Άγγελου Αναστασιάδη (VIDEO).

Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα βγήκε από το απουσιολόγιο του Άγγελου Αναστασιάδη, αφού ο νεαρός αμυντικός συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στην ποδοκνημική, όπου είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε επίσης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Δύσκολα ο Ρατς

Ο Ράζβαν Ρατς και ο Ρόμπερτ Μακ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως ο Ρουμάνος αμυντικός πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Κυριακής, όταν και θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ξεμούδιασμα κι έπειτα η αποστολή που θα επιλέξει ο Αγγελος Αναστασιάδης να μεταβεί στο Μακεδονία Palace.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ