ΠΑΟΚ

Δύο αγωνιστικές σε Τζαβέλλα και δεν αλλάζει

Δύο αγωνιστικές σε Τζαβέλλα και δεν αλλάζει
INTIME SPORTS

Πώς ήρθε η απόφαση για τιμωρία δύο αγωνιστικών του διεθνούς αμυντικού για την αποβολή του στο ματς με τον Λεβαδειακό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς χρεώνει στον αμυντικό του ΠΑΟΚ βιαιοπραγία, κάτι που θα έπρεπε να φέρει την αντίδραση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

Ο τελευταίος, που παραμονές Χριστουγέννων είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Ιάκωβο Αγγελίδη για την γραπτή δήλωση που είχε κάνει, δεν ασχολήθηκε καν με την συγκεκριμένη περίπτωση -ο επίσημος ΠΑΟΚ τον είχε ενημερώσει σχετικά- παρότι και στο βίντεο του αγώνα φαίνεται ότι αφορά απλή απώθηση που θα έπρεπε να είχε "τιμωρηθεί" με μία αγωνιστική.

Είχε την υποχρέωση να επικαλεστεί ότι η απόφαση δεν συνάδει με αυτό που προβλέπει ο κανονισμός και να τη στείλει στο εφετείο. Αντ’ αυτού και παρότι από το γραφείο του τα μηνύματα προς τους νομικούς του ΠΑΟΚ ήταν καθησυχαστικά, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας δεν έκανε ποτέ τέτοια κίνηση.Χθες, μάλιστα, που έληγε η διορία για να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, έλειπε από το γραφείο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το δικαίωμα, επειδή η τιμωρία είναι δύο αγωνιστικών, να ζητήσει να πάει η υπόθεση στο εφετείο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ