ΠΑΟΚ

Δοκιμή σε τρεις θέσεις από Μπόλονι

Δοκιμή σε τρεις θέσεις από Μπόλονι
INTIME SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι δούλεψε σε ενδεκάδα με Αποστολόπουλο, Ίβιτς και Γεωργιάδη, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο κι ετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, που χαρακτήρισε τον Ατρόμητο την ομάδα με την πιο θετική εικόνα , στο οικογενειακό δίτερμα που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας άνοιξε τα χαρτιά του για τον μεθαυριανό αγώνα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Δικεφάλου δοκίμασε τρεις διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Ένωση.

Στη θέση του Έτο χρησιμοποίησε τον Αποστολόπουλο, στη μεσαία γραμμή αντί του Λάζαρ προτίμησε τον Ίβιτς, ενώ τοποθέτησε δεξιά τον Γεωργιάδη αντί του Σαλπιγγίδη.

Αντίθετα, διατήρησε το δίδυμο Σταφυλίδη-Λίνο στα αριστερά, τους Τσιρίλο-Μαλεζά σε ρόλο στόπερ, τον Γκαρσία και τον Φωτάκη στα χαφ και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης, όπως και τον Χαλκιά κάτω από το τέρμα.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής (6/6) και στη διάρκειά της δεν αποκλείεται να δούμε κάτι διαφορετικό από την πλευρά του Ρουμάνου κόουτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ