ΠΑΟΚ

Δοκιμές και σκέψη για Μελίσσα

Δοκιμές και σκέψη για Μελίσσα
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει θολώσει αρκετά τα νερά σχετικά με το αρχικό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει με την Ξάνθη στα Πηγάδια (17:15). Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα, σκέφτεται να ξεκινήσει τον Νίκο Μελίσσα.

Ο Ίγκορ Τούντορ δήλωσε πριν από δύο μέρες στο συνδρομητικό κανάλι ότι είναι πολύ περίεργος να δει πώς θα βγουν στα Πηγάδια (17:15) όσο δοκίμασε την τελευταία εβδομάδα με τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά προετοιμασμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πώς είναι από τα-λίγα μέχρι σήμερα-παιχνίδια εκείνα που η προετοιμασία τους έχει ολοκληρωθεί με ένα κάπως θολό τοπίο.

Τόσο γιατί ο Κροάτης τεχνικός έκανε διαφορές δοκιμές μέσα στις προπονήσεις (με πολύ χαρακτηριστική αυτή του 4-4-2 με ρόμβο), όσο και γιατί υπάρχουν παίκτες που πολύ πρόσφατα ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους (Βίτορ, Ζάιρο, Κίτσιου, Χαρίσης).

Το ποιους θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ξάνθη το απόγευμα ο Κροάτης τεχνικός, κατάφερε να μοιάζει ακόμη ανοιχτό (αν και ο ίδιος, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, έχει κατασταλάξει και ίσως το αφήνει να συζητιέται ακόμη για να... θολώσει τα νερά).

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένας κορμός παικτών που για τον 37χρονο κόουτς είναι βασικότατοι (Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Πέλκας, Λέοβατς, Μακ και Μπερμπάτοφ) και από και και 'πέρα έχει εναλλακτικές να συνθέσει ένα αξιόπιστο σχήμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα, σκέφτεται να βάλει βασικό τον Νίκο Μελίσσα, που τον άφησε πολύ ικανοποιημένο στο ματς με τον Πλατανιά και να αφήσει τον Ρόμπιν Όλσεν στον πάγκο. Το αν θα το κάνει, θα φανεί σε λίγες ώρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ