ΠΑΟΚ

Δοκιμάζει το πρωί ο Ρατς

Δοκιμάζει το πρωί ο Ρατς
Ρατς INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος θα τεστάρει τα πόδια του στο πρωινό χαλάρωμα, μερικές ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το πιθανό σχήμα

Ο Ραζβάν Ρατς έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας το Σάββατο (8/11) και, παρότι αισθάνεται καλύτερα, όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Αν θα είναι και στην αποστολή θα κριθεί το πρωί, λίγες ώρες πριν το ματς, όταν και θα δοκιμάσει τα πόδια του στο χαλάρωμα της ομάδας.

Στο μεταξύ, χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης (6/11) κόντρα στην Φιορεντίνα, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Η απουσία του Ρόμπερτ Μακ από την επίθεση και αυτή του Ραζβάν Ρατς από την άμυνα απλοποιούν αρκετά τα πράγματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γλύκος, ενώ την άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αποτελέσουν οι Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ και Κίτσιου. Αν και ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε το Σάββατο (8/11) χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση στο πόδι του, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα είναι λίγες.Στο κέντρο θα επανέλθει ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα στην Φλωρεντία, με παρτενέρ τους Τζιόλη και Τζανδάρη. Στην επίθεση αριστερά θα κινηθεί ο Γκολάσα, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ