ΠΑΟΚ

Δοκιμάζει την Τρίτη ο Αθανασιάδης

Δοκιμάζει την Τρίτη ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης την Τρίτη (19/8) θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και να βγάλει μέρος του κανονικού προγράμματος. Η ΠΑΕ διαψεύδει τα περί τσακωμού του με τον Άγγελο Αναστασιάδη. (video)

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε για ακόμη μια μέρα (18/8) ο Στέφανος Αθανασιάδης δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο τραυματισμό του πόδι.

Ο Ελληνας φορ την Τρίτη (19/8) θα δοκιμάσει έτσι ώστε να ακολουθήσει μέρος της κανονικής προπόνησης και από την Τετάρτη (20/8) να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Από εκεί και πέρα οι Χέντβιχες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς προτιμήθηκε να ξεκουραστούν για προληπτικούς λόγους λόγω της έντασης της σημερινής (18/8) προπόνησης και από Τρίτη θα προπονηθούν κανονικά, ενώ οι Ιντζίδης, Κιόσε έκαναν μόνο τρέξιμο λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (18/8) ήταν αρκετά δυνατό και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης γύρω από την εκρηκτικότητα, την ταχυδύναμη και τα άλματα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και πιο συγκεκριμένα στα τελειώματα με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν πλασέ και σουτ στην κίνηση δουλεύοντας και τα δύο τους πόδια.

"Μυθεύματα τα περί τσακωμού Αναστασιάδη και Αθανασιάδη"

Η ΠΑΕ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι Αναστασιάδης και Αθανασιάδης τσακώθηκαν στο φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την Ίντερ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο twitter: "Τα σενάρια περί τσακωμού του Κλάους με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ