ΠΑΟΚ

Διοίκηση με "μάτια" Σαββίδη

Διοίκηση με "μάτια" Σαββίδη

Το μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Όρισε έναν εκπρόσωπο στη νέα προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου εξάμηνης διάρκειας, πάει και για δεύτερο.

Αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά πλέον το επενδυτικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας μετά το δάνειο των 2 εκ. ευρώ που από μέρα σε μέρα θα εκταμιεύσει υπέρ της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, προχώρησε και σε μία ακόμη ουσιαστική κίνηση.

Στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που ορίστηκε από την Πέμπτη (17/5) υπάρχει εκπρόσωπός του, ο Ρώσος στην εθνικότητα, Άντονον Κοντάρεφ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ορίσει και ένα ακόμη εκπρόσωπο, αν η επταμελής διοίκηση γίνει εννιαμελής στις επόμενες μέρες.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Στις αρχές της εβδομάδας κατατέθηκε από τον Ερασιτέχνη στο Πρωτοδικείο η λίστα με τα επτά ονόματα της νέας διοίκησης. Σ' αυτή συμπεριλαμβάνονται ο Ζήσης Βρύζας, ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο Στέφανος Σαράτσης, ο επιχειρηματίας Βασίλης Τριλυράκης ως νέο πρόσωπο και ο Άντον Κοντάρεφ. Σε σχέση με την προηγούμενη εννιαμελή διοίκηση δεν υπάρχουν τα ονόματα των Θόδωρου Ζαγοράκη, Δημήτρη Σαχπατζίδη, Λεωνίδα Βελλή καθώς και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη (ο Δημήτρης Ζιγκερίδης είχε αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Ποζατζίδη).

Ωστόσο, μέσα στις επόμενες μέρες θα ρυθμιστεί και το θέμα του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη και σ' αυτή την περίπτωση θα προστεθεί ένα ακόμη μέλος (η διοίκηση πρέπει να έχει μονό αριθμό) και θα γίνει εννιαμελής. Ο εκπρόσωπος του Α.Σ. θα είναι ο Δημήτρης Ζιγκεκρίδης, εφόσον το σώμα ορκωτών λογιστών στο οποίο ανήκει ανταποκριθεί θετικά στην επιστολή που έστειλε Ερασιτέχνης για να δοθεί ειδική άδεια συμμετοχής του στο δ.σ. της ΠΑΕ στο οποίο αρχικά θα συμμετέχει άτυπα. Όσον αφορά στο ένατο μέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και αυτό επιλογής Ιβάν Σαββίδη, όπως ήδη έχει συζητηθεί.

Αυτές οι κινήσεις από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία δείχνουν ότι ήδη έχει αρχίσει να... βάζει πόδι στην ΠΑΕ και να έχει ξεκάθαρη ενημέρωση για το τι γίνεται μέχρι να ξεκαθαρίσει η επένδυσή του στα μέσα Ιουλίου (16/7 ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ