ΠΑΟΚ

Διευκρινίσεις ενόψει Ιντερ

Διευκρινίσεις ενόψει Ιντερ
INTIME SPORTS

Οι οδηγίες που δίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία μέρα πριν το φιλικό με την ιταλική ομάδα.

Οι θύρες της Τούμπας αύριο (14/8) θα ανοίξουν στις 18.30, ενώ ισχύουν κανονικά στο φιλικό με την Ιντερ τα εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

" Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στον αυριανό φιλικό αγώνα της Τούμπας εναντίον της Ίντερ (20:30), διευκρινίζει τα εξής:

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.

- Θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια, το πρώτο μπροστά στην μπουτίκ και το καινούριο δεύτερο στη Θύρα 4.

- Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται ως τις 18:00.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με την κάρτα τους.

- Δικαίωμα εισόδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ είναι υποχρεωτική η επίδειξη αποδεικτικού ταυτότητας κατά την παραλαβή της διαπίστευσης".

"Εμφανής αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας"

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ιντερ, Μάνος Ορφανός, δήλωσε στο paokfc.gr, με αφορμή το αυριανό (14/8) φιλικό: " Η λέσχη μας λειτουργεί από 2007 και είναι ιδιαίτερα δραστήρια, έχουμε μέλη σε όλη την Ελλάδα και ακολουθούμε την ομάδα μας και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως κάναμε και τώρα με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία όσων αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από όλη τη διοίκηση της ομάδας, μια συνεργασία που ίσως να ξεπερνάει και τα ελληνικά δεδομένα. Θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε ευρωπαϊκά επίπεδα. Υπάρχει μια εμφανής αλλαγή στη νοοτροπία και στον τρόπο λειτουργία του συλλόγου. Επίσης οι εγκαταστάσεις και οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου είναι πάρα πολύ καλοί. Εύχομαι αύριο να κυλήσουν όλα ομαλά, θα ήθελα να κερδίσουμε αλλά εντάξει το σκορ δεν έχει τόση σημασία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ