ΠΑΟΚ

Διαβεβαίωση Μπόλονι για παραμονή

Διαβεβαίωση Μπόλονι για παραμονή
Μπόλονι

Σε τετ α τετ συζήτηση που είχε το πρωί της Παρασκευής (16/12) ο Μπόλονι με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης

Οι δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (15/12) ο Λάσλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρουμπίν, είχαν φέρει αναστάτωση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και σίγουρα έπρεπε να δοθούν κάποιες εξηγήσεις.

Την Παρασκευή (16/12) ο προπονητής του "Δικεφάλου" είχε τετ α τετ με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παντελή Κωνσταντινίδη, με τους δύο άνδρες να συζητούν επί του θέματος.

Ο Μπόλονι ξεκαθάρισε στον Κωνσταντινίδη ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει, ότι έχει στο μυαλό του εδώ, δουλεύει και είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Αυτό που του επισήμανε είναι ότι στη Γαλλία κάτι τέτοιο δεν θα είχε παρεξηγηθεί και αυτό έπραξε και εδώ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ με τη σειρά του τόνισε ότι στην Ελλάδα κάτι τέτοιο παρεξηγείται και δεν είναι καλό να περνάει τέτοιο κλίμα στους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Ο Μπόλονι ξεκαθάρισε στον Κωνσταντινίδη ότι αν όλα προχωρήσουν στο πλάνο που είχαν βάλει από την αρχή, δηλαδή να γίνουν κάποιες περικοπές, αλλά να παραμείνει η ποιότητα στην ομάδα.

Ακόμη, ο Ρουμάνος ανέφερε ότι αν κάτι τέτοιο δεν τηρηθεί, τότε θα εξετάσει κάποια πρόταση που θα έχε στο χέρι του.Όλα δείχνουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ