ΠΑΟΚ

"Διαπραγματευόμαστε τη συμφωνία για Λούκας"

"Διαπραγματευόμαστε τη συμφωνία για Λούκας"
INTIME SPORTS

Παρότι ο επίσημος ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι τα χρήματα που δίνει η Λα Κορούνια απέχουν πολύ από τις απαιτήσεις του, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λοβέγιε, δηλώνει στο Sport24.gr αισιόδοξος ότι η μεταγραφή θα κλείσει γρήγορα.

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε σκληρά παζάρια με τη Λα Κoρούνια για τη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ και αυτό γιατί και τα χρήματα που προσφέρουν οι Ισπανοί θεωρούνται λίγα και γιατί ο Δικέφαλος προσπαθεί να διασφαλίσει την παρουσία του 27χρονου μεσοεπιθετικού στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο τουEuropaLeagueστη Σλοβακία.

Το Sport24.grεπικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λοβέγιε προκειμένου να καταγράψει τη θέση της πλευράς Λούκας μετά και την δημοσιοποίηση της στάσης που τηρεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός ατζέντης δεν θέλησε να πει πολλά, από τα λεγόμενά του όμως φάνηκε η αισιοδοξία του ότι σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Λούκας θα κάνει πράξη την επιθυμία του να παίξει και του χρόνου στη Λα Κορούνια.

Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λοβέγιε δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά γιατί η διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του Λούκας είναι σε εξέλιξη. Δεν ξέρω πότε θα έχουμε οριστικές εξελίξεις. Ίσως σήμερα, ίσως αύριο, ίσως μεθαύριο… δεν ξέρω.»

Σε ερώτησή μας για το αν ο Λούκας θα παίξει σίγουρα στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτακ, απάντησε: «Δεν το ξέρω αυτό, μπορεί να έχει τελειώσει το θέμα μέχρι τότε».

Όπως είναι αντιληπτό, το θέμα Λούκας θα συνεχίσει να απασχολεί και τις επόμενες ημέρες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι ακριβώς θα συμβεί αφού κάθε πλευρά κάνει τις δικές της κινήσεις.

Θυμίζουμε τέλος, ότι ο Ίγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Σπάρτακ, έμμεσα ζήτησε να γίνει ότι είναι εφικτό για να παραμείνει ο Λούκας χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ