ΠΑΟΚ

Διαφωνία για Γκαλίτσιο, αποφασίζει ο Σαββίδης

Διαφωνία για Γκαλίτσιο, αποφασίζει ο Σαββίδης

Διαφωνίες προέκυψαν από τη συζήτηση Άρνεσεν-Βεζυρτζή για το θέμα Γκαλίτσιου και τα μεταγραφικά. Νέες επαφές αύριο (31/12) και απόφαση με τη βούλα του Σαββίδη.

Οι διαφορές απόψεων που υπάρχουν στην "επιτροπή μεταγραφών" που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία των Ιάκωβου Αγγελίδη, Νίκου Βεζυρτζή και Φρανκ Άρνεσεν, καταγράφηκαν στην συζήτηση επί μακρόν που είχαν ο Φρανκ Άρνεσεν με τον Νίκο Βεζυρτζή σήμερα (30/12).

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ διαφώνησε στην ανάγκη απόκτησης του Γιώργου Γκαλίτσιου, επιμένοντας στη θέση του ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να παίξουν άμεσα, ενώ ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός είναι ανενεργός εδώ και 6 μήνες.

Από την άλλη, ο Δανός αθλητικός διευθυντής ανέλυσε όλα τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της υλοποίησης της μεταγραφής (το "θέλω" του Τούντορ, οι άριστες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ο καλός χαρακτήρας του παίκτη).

Στη διάρκεια της κουβέντας που κατέληξε σε... προσωρινό αδιέξοδο, συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ έγινε αναφορά συνολικά στα μεταγραφικά ζητήματα.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αύριο (31/12) και αυτός που θα ορίσει τις εξελίξεις θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας πλέον στα χέρια του καταγεγραμμένη διχογνωμία στην επιτροπή μεταγραφών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ