ΠΑΟΚ

Διαφορετικοί δρόμοι για Χακόμπο-Ιτάντζ

Διαφορετικοί δρόμοι για Χακόμπο-Ιτάντζ
INTIME SPORTS

Πως έχει η κατάσταση με τους δύο τερματοφύλακες. Ποιον πιστεύει ο Άγγελος Αναστασιάδης και ποιον είναι διατεθειμένος να πουλήσει ο ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεση του τέσσερις τερματοφύλακες (Γλύκος, Χακόμπο, Ιτάντζ, Γιακουμής) και σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος, ενώ δύσκολα θα παραμείνουν όλοι στο ρόστερ, μιας και στη θέση του τερματοφύλακα δεν έχει συνεχόμενες αλλαγές.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όμως, και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει κάποιες σκέψεις ειδικά για τους Χακόμπο και Ιτάντζ, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός ΠΑΟΚ για διαφορετικούς λόγους, αλλά και οι δύο πλέον επιστρέφουν.

Ο μεν Χακόμπο είχε υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και αυτό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" για το αν μπορεί να συνεχίσει να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Η ποδοσφαιρική του αξία βέβαια είναι μεγάλη και την εκτιμά ιδιαίτερα ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα συναντηθεί με τον Ισπανό γκολκίπερ, όπως και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά ιδιαίτερα ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να βάλει τον Χακόμπο στο σωστό δρόμο και να βοηθήσει την ομάδα.

Για τον Σαρλ Ιτάντζ τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Καμερουνέζος θα επιστρέψει και αυτός στον ΠΑΟΚ, αλλά από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" υπάρχει η εκτίμηση ότι θα έρθει πρόταση για πώληση, μιας και ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία.

Αν τα δεδομένα είναι ικανοποιητικά, τότε ο "Δικέφαλος" θα συναινέσει στην πώληση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ