ΠΑΟΚ

Διαφορά στο οικονομικό για Πελέ

Διαφορά στο οικονομικό για Πελέ
Πελέ INTIME SPORTS

Η ανεπίσημη κρούση του ΠΑΟΚ και οι απαιτήσεις του Εργοτέλη που κρίνονται υψηλές

Η περίπτωση του Βίτορ Χούγκο Γκόμεζ Πάσος, κατά κόσμο Πελέ, του Εργοτέλη συζητείται αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα στα γραφεία της Τούμπας, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, μόνο εύκολη δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", μετά τον πρόσφατο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, στον οποίο ο Πορτογάλος είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, άρχισαν να "ψάχνονται" για το ενδεχόμενο μεταγραφής του εν όψει Ιανουαρίου.

Θέλησαν, μάλιστα, να χρησιμοποιήσουν και το ατού που τους έδινε μία εκκρεμής οφειλή 230.000 ευρώ του κρητικού συλλόγου από τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη.Έτσι, στην ανεπίσημη κρούση που έκαναν στους διοικούντες τον Εργοτέλη, μίλησαν για συμψηφισμό συν ένα επιπλέον ποσό προκειμένου ο 26χρονος αμυντικός μέσος να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".

Οι Κρητικοί θεωρούν το ποσό που κοστολογεί ο ΠΑΟΚ τον Πελέ πολύ μικρό, αφού η τιμή που εκείνοι βάζουν φθάνει στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, δεν βιάζονται, αφού ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Ζενίτ, ενώ υπάρχει πάντα και ένα θεωρητικό φλερτ του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι η περίπτωση του υψηλόσωμου μέσου συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κάμψει ούτε το γεγονός πώς ο Πορτογάλος έχει Ρωσίδα ατζέντη, τη Ναταλία Κουροέντοβα, η οποία εργάζεται για λογαριασμό του φημισμένου γραφείου του Ζόρζε Μέντες, παρά μόνο τα πολλά χρήματα, αν αποφασίσει να τα διαθέσει ο Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ