ΠΑΟΚ

Δευτέρα ο Ντομίνγκος, αν...

Sporting coach Domingos Paciencia gestures to his players during the match against Benfica on their Portuguese Premier League soccer match at Luz stadium in Lisbon November 26, 2011. REUTERS/Marcos Borga (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER)
Sporting coach Domingos Paciencia gestures to his players during the match against Benfica on their Portuguese Premier League soccer match at Luz stadium in Lisbon November 26, 2011. REUTERS/Marcos Borga (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Καμία εκκρεμότητα δεν υπάρχει με τον Πορτογάλο, ωστόσο ο Τσιστιακόφ κάνει μία τελευταία απόπειρα για άλλη λύση προπονητή στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ....

Επέστρεψαν οι δύο απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ, Βρύζας και Τσιστιακόφ, από τη Γερμανία και μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στα Γιάννινα.

Η συμφωνία με τον Ντομίνγκος, για δύο χρόνια πιθανότατα, με 800.000 ευρώ ετησίως είναι δεδομένη και πρόκειται να ανακοινωθεί μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, μάλλον το πρωί της Δευτέρας.

Αυτό θα ισχύσει με μία προϋπόθεση. Να μην ανατρέψει όλα τα δεδομένα η έρευνα τελευταίας στιγμής που κάνει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος ευθύς εξαρχής είχε κάποιους ενδοιασμούς για την επιλογή Ντομίνγκος, σε αντίθεση με τους Ζαγοράκη-Βρύζα που συμφώνησαν και εισηγήθηκαν στον Σαββίδη την πρόσληψη του Πορτογάλου.

Ο Τσιστιακόφ έχει πάρει χρονικό περιθώριο μέχρι αύριο το βράδυ από τον Σαββίδη να του προτείνει εναλλακτική λύση έτσι ώστε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να πάρει την οριστική απόφασή του.

Θέμα Στέφενς, δεν φαίνεται πλέον να τίθεται, αφού το χάσμα (όχι μόνο στις απολαβές του Ολλανδού, αλλά και στις απαιτήσεις του για το συνολικό μπάτζετ της ομάδας είναι πολύ μεγάλο) και έτσι η αναζήτηση του Λιθουανού στρατηγικού συμβούλου γίνεται σε άλλες κατευθύνσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ