ΠΑΟΚ

Δεύτερη πρόταση σε Σίβοκ

Δεύτερη πρόταση σε Σίβοκ
Σίβοκ

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του 32χρονου στόπερ, Σίβοκ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ κάνει στροφή τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Τι δηλώνει στο Sport24.gr ο ατζέντης του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αναζήτηση στόπερ για να καλύψει ένα διαπιστωμένο κενό στο ρόστερ του. Μετά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στις επαφές με δύο διεθνείς Μεξικανούς κεντρικούς αμυντικούς (τον Έκτορ Μορένο της Εσπανιόλ που είναι πολύ ακριβός και τον Οσβάλντο Αλανίς που αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Σάντος Λαγκούνα), αρχίζει να δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Τόμας Σίβοκ της Μπεσίκτας που έχει προταθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Παρότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες έλεγε ότι η περίπτωση Σίβοκ έχει προταθεί και εξετάζεται, οι πληροφορίες οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα πως ήδη έχει γίνει και κρούση στον 31χρονο Τσέχο.

Μέσω ατζέντη, έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ήδη έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις.Η πρώτη απορρίφθηκε και πλέον ο Σίβοκ και ο εκπρόσωπος του, Γίρι Μίλερ έχουν στα χέρια τους μία δεύτερη πρόταση από τον ατζέντη που μεσολαβεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Γίρι Μίλερε παραδέχθηκε στην επικοινωνία του με το Sport24.gr πως μελετά την πρόταση του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας:

"Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις και σαφώς και η προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είναι ενδιαφέρουσα".

Η στάση της Μπεσίκτας και η Κασίμπασα

Ο διεθνής Τσέχος με τις 48 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με την Μπεσίκτας, ωστόσο έχει πάρει το "οκ" από τηυ διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης να φέρει προτάσεις για να αποχωρήσει.

Στην Τουρκία χθες γράφτηκε ότι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Κασίμπασα και πλέον μένει να φανεί ποια προοπτική ενδιαφέρει περισσότεροι τον 31χρονο στόπερ.Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Σίβοκ αποχωρεί από την Μπεσίκτας γιατί δεν υπήρχε σημείο επαφής στις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας του στα τουρκικά γήπεδα, βάζουν θετικό πρόσημο, με την υποσημείωση ότι ορισμένοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αποδώσει ακόμη καλύτερα.

Ο Σίβοκ άρχισε την καριέρα του από την Μπουντεγιόβιτσε και την Σπάρτα Πράγας (με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Τσεχίας), πήρε μεταγραφή το 2007 στην Ουντινέζε έναντι 3,2 εκ. ευρώ και 1,5 χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Μπεσίκτας η οποία πλήρωσε 4,7 εκ. ευρώ για να

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ