ΠΑΟΚ

Δεν προχωρά με Φερνάντεζ

Δεν προχωρά με Φερνάντεζ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σταματά να ασχολείται με την περίπτωση δανεισμού του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Διαβάστε το γιατί.

Την απόφαση να μην προχωρήσουν στον δανεισμό του Ντάνι Φερνάντεζ πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας απασχόλησε έντονα τους "ασπρόμαυρους" τις τελευταίες μέρες, ψάχνοντας μάλιστα ο ίδιος τον τρόπο που θα έφευγε από την Τβέντε και θα ερχόταν στον "Δικέφαλο" ως δανεικός.Ο τρόπος βρέθηκε, όμως, η περίπτωσή του Ντάνι σταματά να απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος; Το... θολό τοπίο που επικρατεί με τους τερματοφύλακες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ο Φερνάντεζ ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει από το εξωτερικό (Εστορίλ, Πεναφιέλ και Πάσος Φερέιρα), αλλά και από την Ελλάδα (Πανθρακικός). Προτάσεις που είχε... βάλει στον πάγο, λόγω του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

Η στάση του Γλύκου

Ένας από τους λόγους που το τοπίο στο θέμα των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ παραμένει θολό είναι και η στάση που κρατά στο θέμα της ανανέωσής του συμβολαίου του ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο διεθνής πορτιέρο επιμένει να μην θέλει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρόταση από ομάδα δεν έχει φέρει στους ανθρώπους της ομάδας.

Το θέμα αυτό θα απασχολήσει πολύ τους Σαββίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη, οι οποίοι γνωρίζουν πως το συμβόλαιο του Γλύκου λήγει σε έναν χρόνο από τώρα και ο παίκτης θα μπορεί από τον Γενάρη να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Πάει Ολλανδία ο Ιτάνζ

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Σαρλ Ιτάνζ αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία την Κυριακή (13/7) και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ