ΠΑΟΚ

Δεν παίζουν με Ολυμπιακό Λάζαρ, Σταφυλίδης

Δεν παίζουν με Ολυμπιακό Λάζαρ, Σταφυλίδης
INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λαζάρ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω ίωσης και ο Γιώργος Δώνης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός και ο Σταφυλίδης.

Τελικά λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί ο Κοστίν Λάζαρ δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και ως εκ τούτου οριστικά τέθηκε εκτός για το συγκεκριμένο ματς.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό δυσάρεστο για τον Γιώργο Δώνη μιας και αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Κώστας Σταφυλίδης με με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο νεαρός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι Κουμάλο και Πέλκας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλό στα 3/4 του γηπέδου και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή:

Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ετο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ