ΠΑΟΚ

"Δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός", λέει στο Sport24.gr o Αθανασιάδης

"Δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός", λέει στο Sport24.gr o Αθανασιάδης

Σάλος με φωτογραφία του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου σε προφίλ στο instagram το οποίο έχει το όνομα του Κλάους Αθανασιάδη. Διαψεύδει στο Sport24.gr ο επιθετικός του ΠΑΟΚ την σχέση του με αυτόν τον λογαριασμό.

Η είδηση ότι ο Κλάους Αθανασιάδης αποθέωσε τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλου μέσω του instagram έσκασε σαν "βόμβα" στα δημοσιογραφικά γραφεία το απόγευμα της Κυριακής.

Το Sport24.gr όπως όφειλε, φρόντισε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον παίκτη για να διαπιστώσει αν ο λογαριασμός ανήκει στον ίδιο και όπως μας είπε κατηγορηματικά ο Κλάους, δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο instagram.

Ο σάλος προκλήθηκε όταν ανέβηκε φωτογραφία στο προφίλ "stefanos33" με μπλουζάκι στο οποίο απεικονίζεται ο δικτάτορας Γιώργος Παπαδόπουλος. Η λεζάντα στο μπλουζάκι έγραφε «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε» και το σχόλιο του χρήστη "stefanos33" για τη φωτογραφία ανέφερε: «τρομερόοοοος».

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε έντονη δραστηριότητα με προσωπικές φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή. Ο Κλάους αφού διέψευσε στο Sport24.gr τη σχέση του με το συγκεκριμένο προφίλ, υπέθεσε ότι ο χρήστης του "έκλεβε" φωτογραφίες από το facebook και τις ανέβαζε στο instagram.

Ο Αθανασιάδης λίγο αργότερα το διέψευσε και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter: "Μια ενημέρωση σε όλους ότι το Instagram δεν ειναι δικό μου για όσα έγιναν δεν έχω καμία σχέση! Ευχαριστω!!!".

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σεπτέμβρη ο Κλάους είχε γράψει ένα σχόλιο που προκάλεσε ένταση πριν τον αγώνα με τον Άρη. Κλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να δώσει εξηγήσεις και αναγκάστηκε να ανακαλέσει με άλλο tweet. Από εκείνο το διάστημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί όλους τους λογαριασμούς που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στα social media.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο παίκτης διέψευσε κάθε σχέση με αυτό το προφίλ.

Η επίμαχη φωτογραφία:

"Δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός", λέει στο Sport24.gr o Αθανασιάδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ