ΠΑΟΚ

Δεν αλλάζει πολλά ο Στέφενς

Δεν αλλάζει πολλά ο Στέφενς
Στέφενς

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έδειξε ξεκάθαρα τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά απ' ότι φαίνεται θα προχωρήσει σε μία- δύο αλλαγές σε σχέση με το σχήμα κόντρα στη Σαχτιόρ.

Μία ακόμη προπόνηση απομένει για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ και απ' ότι φαίνεται εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Χουμπ Στέφενς σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (30/11) ο Ολλανδός τεχνικός δε φανέρωσε πολλές από τις σκέψεις του, αλλά το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας ο Βίτορ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος.

Αν ο Πορτογάλος δε χρησιμοποιηθεί θα είναι ένα ρίσκο, καθώς θα πρέπει να πάρει θέση στην ενδεκάδα ο Σπυρόπουλος- που έχει να αγωνιστεί καιρό-, αλλά και ο Τζαβέλλας να αγωνιστεί ξανά στο κέντρο της άμυνας.

Ανοιχτή μία ακόμη θέση

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις του Στέφενς, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Κίτσιου, αριστερά ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας οι Κατσουράνης και Βίτορ.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Λάζαρ και Τζιόλης, με τους Λούκας (δεξιά) και Στοχ (αριστερά) να παραμένουν στα άκρα, όπως και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Η θέση πίσω από τον φορ του "Δικεφάλου", που στο ματς με τη Σαχτιόρ αγωνίστηκε ο Νίνης, είναι πιθανό στο ματς με τον ΠΑΣ να καλυφθεί από τον Σαλπιγγίδη που ξεκουράστηκε κόντρα στους Καζάκους, και ίσως να επιλεγεί το 4-4-2.

Όλα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή (1/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ