ΠΑΟΚ

"Δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ ο Κλιχ"

14.08.2013 GDANSK,POLSKA (GDANSK, POLAND) PGE ARENA
PILKA NOZNA (FOOTBALL)
MECZ TOWARZYSKI REPREZENTACJI NARODOWYCH (INTERNATIONAL FRIENDLY GAME)
MECZ POLSKA - DANIA (GAME POLAND - DENMARK)
NZ MATEUSZ KLICH RADOSC BRAMKA GOL 
FOTO JAKUB PIASECKI/CYFRASPORT
14.08.2013 GDANSK,POLSKA (GDANSK, POLAND) PGE ARENA PILKA NOZNA (FOOTBALL) MECZ TOWARZYSKI REPREZENTACJI NARODOWYCH (INTERNATIONAL FRIENDLY GAME) MECZ POLSKA - DANIA (GAME POLAND - DENMARK) NZ MATEUSZ KLICH RADOSC BRAMKA GOL FOTO JAKUB PIASECKI/CYFRASPORT CYFRASPORT

Ο ατζέντης του Ματέους Κλιχ, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως ο πελάτης του δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο".

Ο Ματέους Κλιχ είναι από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" αλλά όχι τόσο "ζεστά". Το όνομά του ναι μεν υπήρχε ως επιλογή στις λίστες των υποψηφίων, αλλά δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές τους.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Κλιχ, Μπαρλοτομιέι Μπόλεκ, σε δηλώσεις του στην πολωνική ιστοσελίδα, " sportowefakty.pl", την Τρίτη (30/12) ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει στον "Δικέφαλο": "Το σίγουρο είναι ότι ο Ματέους θα φύγει τον Ιανουάριο από την Βόλφσμπουργκ", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτήν τη στιγμή μιλάμε με τρεις ομάδες και με τη μία από αυτές είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ και ο Ματέους δεν πρόκειται να παίξει στον ΠΑΟΚ! Κάντε υπομονή και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ