ΠΑΟΚ

Δεν πονάει ο Κλάους, κανονικά με Ολυμπιακό

Δεν πονάει ο Κλάους, κανονικά με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα την Πέμπτη (5/2) χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι της Τούμπας.

Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (5/2). Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε κανονικά το παρών στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Σε αυτό θα δώσει κανονικά το παρών ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος προστατεύθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε την Πέμπτη (5/2) ειδικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έτσι αναμένεται να είναι στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής (8/2).

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης με τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών να έχουν υποχωρήσει μαι την επιστροφή του στις προπονήσεις να πλησιάζει. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από εξόστωση στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στους συνδέσμους, έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή, ενώ θα του τοποθετηθεί για 4-5 εβδομάδες ειδικός νάρθηκας προκειμένου να σταθεροποθηθεί ο αγκώνας του και 2-3 εβδομάδες αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.

Την Παρασκευή (06.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ