ΠΑΟΚ

"Δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα Βρύζα"

"Δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα Βρύζα"
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ομολογούν πως υπάρχει παραίτηση του Ζήση Βρύζα αλλά επισημαίνουν ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι εσωτερικές συζητήσεις πριν παρθεί οριστική και πάνω απ' όλα σωστή απόφαση.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ παραδέχονται, πλέον, πως υπάρχει παραίτηση Βρύζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Αλλωστε και ο Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Βέροια είχε κάνει σχετική αναφορά.

Αυτό που τονίζουν, ωστόσο, είναι ότι ακόμη το ζήτημα δεν έχει κλείσει, γιατί πρώτα πρέπει να αναλυθούν όλες οι αιτίες που οδήγησαν έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη σε αυτή την απόφαση.

Θα υπάρξουν επαφές και εσωτερικές συζητήσεις, που προφανώς παραπέμπουν σε κουβέντα που θα γίνει μεταξύ του Σαββίδη, του Βρύζα και του Αγγελίδη. Οπως και να έχει πρόθεση είναι το θέμα να κλείσει σύντομα, ενώ εφόσον διαπιστωθεί πως ο Βρύζας δεν είναι διατεθεμένος να πάρει πίσω την απόφασή του, τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, σαφώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το παρακολουθούν στενά και περιμένουν την ποινή των "πρασίνων", έχοντας στο μυαλό τους όσα ακολούθησαν μετά τον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Αυτό που τονίζουν από τον Δικέφαλο, επειδή υπάρχει μία πίεση για να βγει ο ΠΑΟΚ μπροστά και να επιδιώξει την τιμωρία του Παναθηναϊκού, είναι ότι στις Πειθαρχικές Επιτροπές εντός συνόρων δεν υπάρχουν διάδικοι (δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εμφανιστεί στις Πειθαρχικές Επιτροπές και να ζητήσει τιμωρία του Παναθηναίκού), αλλά εάν και εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί στο CAS εκεί υπάρχει δυνατότητα εμπλοκής του ΠΑΟΚ.

Φυσική κατάσταση και γυμναστήριο

Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (24/2) περιελάμβανε τρέξιμο, σπριντ και γυμναστήριο. Οι παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα στις 17:15 και πάλι στην Νέα Μεσημβρία.

Πάρτε μία γεύση από το πρόγραμμα μέσω του παρακάτω video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ