ΠΑΟΚ

Δεν είναι εύκολος ο χωρισμός ΠΑΟΚ-Τζιόλη

Δεν είναι εύκολος ο χωρισμός ΠΑΟΚ-Τζιόλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον Αλέξανδρο Τζιόλη πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη φετινή σεζόν, όμως ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει τόσο... εύκολα από τον "Δικέφαλο".

Ολες οι πληροφορίες οδηγούν, πάντως, στο συμπέρασμα πως δεν είναι μία επανάληψη του σκηνικού που είχε στηθεί τον Γενάρη του 2014, όταν ο Τζιόλης πήρε μεταγραφή για την τουρκική Καϊσέρισπορ γιατί ο Στέφενς έχει προτιμήσει τον Χέντβιχες Μαντούρο.

Τότε ο Έλληνας διεθνής μέσος διαισθανόμενος πως δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της περιόδου, προτίμησε να φύγει άμεσα δανεικός στην Καϊσέρισπορ.
Τώρα, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τόσο εύκολα το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ, μέχρι τα τέλη Ιουνιου του 2017.

Ο Κατερινιωτης χαφ, καταρχήν, εκτιμά ότι έχει ακόμη να προσφέρει, γι' αυτό και δεν θεωρεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα τελειωτική.Από την αλλη, θα μπορούσε να συζητήσει σοβαρά για πρόταση που θα του έρθει από αλλη ομαδα, αρκεί το συμβόλαιο να είναι μεγάλης διάρκειας. Προς το παρόν, τέτοια ομάδα δεν έχει βρεθεί και ο Τζιόλης παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ