ΠΑΟΚ

Δεν ανησυχούν για "5" στον ΠΑΟΚ

Δεν ανησυχούν για "5" στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Χαρίσης και Σάχοφ δέχθηκαν χτυπήματα στο ματς με τον Άγιαξ, αλλά δεν δημιουργούν πρόβλημα για τη ρεβάνς. Χαρίσης: "Περιμένουμε γεμάτη Τούμπα".

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ δούλεψαν το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους από την Ολλανδία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Οι 11 βασικοί του αγώνα με τον Άγιαξ κι ο Αλέξανδρος Τζιόληςακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με πισίνα και ποδήλατο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace». Οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στην Τούμπα για κανονική προπόνηση που είχε ασκήσεις κυκλοφορίας, κατοχής, τεχνικής και τελειώματα.

Το ιατρικό δελτίο από το χθεσινό ματς είναι σχεδόν άδειο.

Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Χαρίσης, Σάκχοφδέχτηκαν χτυπήματα, μα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, ο Έρημους Κάτσε ακολούθησε την προπόνηση, ο Φερνάντο Βαρέλαέκανε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Την Πέμπτη (28.07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (29.07) στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία".

Χαρίσης: "Πρόκριση με περισσότερη μελέτη του Άγιαξ"

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στην ΕΡΤ-3 λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία. Ο νεαρός μέσος τόνισε: "Το 1-1 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο του Άγιαξ. Τώρα, όμως, στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να βελτιώσουμε πράγματα και να δούμε και κάποια επιπλέον στοιχεία του Άγιαξ
για να πάρουμε την πρόκριση".

Όσο για τις εντυπώσεις του από το χθεσινό ματς, σημείωσε: "Ο Άγιαξ είχε την κατοχή, ήταν όπως το περιμέναμε, σκοράραμε, καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και περιμένουμε το επόμενο ματς σε μία γεμάτη Τούμπα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ