ΠΑΟΚ

Dejavu για δέκα στο ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα

Dejavu για δέκα στο ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα

Οι 4 παίκτες του ΠΑΟΚ και οι 6 της Φιορεντίνα που θα ξανασυναντηθούν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) στην Τούμπα.

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα και το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Τούμπα θεωρείται σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Το ιδιαίτερο στοιχείο και για τους δύο συλλόγους είναι ότι στο δυναμικό τους έχουν ποδοσφαιριστές που είχαν ξαναπαίξει σε αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους "βιόλα" πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου του 2014.

Σε εκείνο το ματς, η Φιορεντίνα είχε κερδίσει με 1-0 με γκολ του Βάργκας και στον αγωνιστικό χώρο είχαν εμφανιστεί δέκα παίκτες που ανήκουν ακόμη στα ρόστερ των δύο ομάδων.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, βασικοί ήταν ο Γλύκος, ο Περέιρα και ο Αθανασιάδης, ενώ μόλις στο 11' αλλαγή είχε μπει ο Κίτσιου. Είχε πάρει τη θέση του Σκόνδρα που μαζί με τον Τζιόλη είχαν επίσης παίξει σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά τώρα είναι "κομμένοι" παρότι ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Βασικός στην αναμέτρηση ήταν και ο Κάτσε που τώρα παίζει δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν έξι παίκτες της Φιορεντίνα που είχαν αγωνιστεί βασικοί σε εκείνο το ματς. Πρόκειται για τους Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Μπαντέλι, Βαλέρο, Μπερναρντέσκι και Ίλισιτς και παραμένουν ακόμη "βιόλα". Σίγουρα όλοι τους θα έχουν να πουν πολλά στους συμπαίκτες τους.

Ταταρουσάνου: "Να μπούμε με νίκη στο Europa"

O τερματοφύλακας της Φιορεντίνα Τσιπριάν Ταταρουσάνου έκανε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο και σημείωσε ενόψει του ματς της Πέμπτης: "Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη, το Europa League δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αν κάνεις λάθος στο ξεκίνημα. Θέλουμε να πάμε όσο οι μακριά γίνεται στη διοργάνωση".

Όσο για τη φετινή ομάδα της Φιορεντίνα, σημείωσε: "Είμαστε η ίδια ομάδα. Από την ομάδα έφυγαν μόνο οι Αλόνσο και Ρόσι αλλά σαν σύνολο είμαστε δυνατότεροι από πέρσι".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Πάουλο Σόουζα, τονίζοντας: "Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τον προπονητή μας, είναι ο ίδιος άνθρωπος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ