ΠΑΟΚ

"Δεδομένη η μετακίνηση Τιάμ σε Πεσκάρα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ 
(EUROKINISSI)
Τιάμ-ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Πεσκάρα θα πρέπει να θεωρείται ο Μαμέ Τιάμ, αφού η "Gazzetta dello Sport" θεωρεί "τελειωμένη" τη μετακίνηση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ στην ιταλική ομάδα.

Η ιταλική εφημερίδα " Gazzetta dello Sport" ετοίμασε ένα συνολικό κείμενο για τις μεταγραφές που έκαναν ή που ετοιμάζονται να κάνουν οι ιταλικοί σύλλογοι τον Ιανουάριο και μέσα σε αυτές περιλαμβάνει τη μετακίνηση του Μαμέ Τιάμ από τον ΠΑΟΚ στην Πεσκάρα.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν έχει πείσει με την παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν στην Τούμπα και βρίσκεται στη λίστα των προς αποχώρηση παικτών, όπως επιβεβαίωσε και ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του στη "Nova".

"Τον Τιάμ τον είχαμε αποκτήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει ενδεχόμενο να μας αποχαιρετήσει και να φύγει από την ομάδα μας", είχε δηλώσει ο Ίβιτς, με τον παίκτη εδώ και καιρό να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τόσο την Τορίνο όσο και την Πεσκάρα.

Τη "μάχη" για τον παίκτη, που αγωνίζεται στον "δικέφαλο" ως δανεικός από τη Γιουβέντους, δείχνει να κέρδισε η ομάδα του Αμπρούτσο, η οποία σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα θα τον αποκτήσει αρχικά ως δανεικό.

"Πρακτικά έχει τελειώσει και η άφιξη του Τιάμ με δανεισμό και δικαίωμα αγοράς, από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα και μόλις για 11 λεπτά (τον Σεπτέμβριο στο εντός έδρας 0-0 με Ξάνθη), ενώ μετράει ένα 90λεπτο με Τρίκαλα και ακόμα 31 λεπτά με ΑΕΛ στο κύπελλο και συμμετοχή σε πέντε αγώνες στο Europa League, χωρίς να σκοράρει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ