ΠΑΟΚ

Δαγκωτό ΠΑΟΚ ψηφίζει ο Πάμπλο Γκαρσία

Δαγκωτό ΠΑΟΚ ψηφίζει ο Πάμπλο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ο Γκαρσία επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τους νεαρούς παίκτες του "Δικεφάλου" και τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τα "ασπρόμαυρα" του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτό, τουλάχιστον, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία, ακόμη, μίλησε για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, την μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ και την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο "Δικέφαλος" στις αναμετρήσεις που δίνει εκτός συνόρων.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του Γκαρσία στην εφημερίδα "SportDay":

- Πού οφείλεται η διαφορά εικόνας του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ και στη Σούπερ Λίγκα;

" Είναι μία χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι είμαστε μία ομάδα που έχει και παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Αυτό είναι κάτι δεδομένο. Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα ματς είναι "παιχνίδια θανάτου". Είναι απομονωμένα από αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εχουν άλλο ειδικό βάρος. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα παίζουμε Κυριακή, μεσοβδόμαδα ορισμένες φορές και είναι αγώνες με μια άλλη λογική. Επίσης στην Ελλάδα είναι μία μείξη από πολλά πράγματα, τα γήπεδα, οι ομάδες που πολλές φορές κλείνονται στις άμυνές τους και έτσι είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας.

Άλλη παράμετρος είναι οι διαιτητές, οι οποίοι φέτος έχουν καλυτερεύσει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν όμως συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το Γιουρόπα Λιγκ, απαντώντας και στη σχετική ερώτηση".

- Η νίκη-πρόκριση επί της Τότεναμ είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα σου στον ΠΑΟΚ;

" Κάθε νίκη έχει τη δική της μοναδική σημασία. Ήταν μία πολύ μεγάλη επικράτηση και πρόκριση, αλλά αυτό πέρασε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να συνεχίσουμε να γευόμαστε νίκες, σε Ελλάδα και Ευρώπη".

- Έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας σου με τον ΠΑΟΚ;

" Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα επισήμως, περιμένουμε. Σίγουρα εγώ θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Επειδή όμως οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πολλές, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και αυτό στο κοντινό μέλλον".

- Ο γιος σου βρέθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Πώς του φάνηκε; Θέλει και αυτός να ζήσει τέτοιες στιγμές;

" Ο Μπέχαμιν είναι 12 ετών και ήταν μαζί μου στο Λονδίνο. Ηθελε να έρθει και είχε την πίστη ότι θα κερδίζαμε το ματς, όπως και όλοι στην οικογένειά μου. Εγώ θα τον υποστηρίζω 100% σε ό,τι και αν διαλέξει να κάνει στη ζωή του. Σίγουρα θα μου άρεσε να συνεχίσει αυτό που κάνω κι εγώ, επαναλαμβάνω όμως ότι θα τον στηρίξω σε οτιδήποτε και αν διαλέξει. Ήδη, πάντως, αγωνίζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, πάει καλά, του αρέσει. Παίζει στο κέντρο σαν και εμένα και στα δεξιά".

- Για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, π.χ. τον Σταφυλίδη, τι έχεις να πεις; Τον συμβούλεψες κάτι;

" Αυτό που μπορώ να πω για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, μια και τα συζητάμε σχεδόν καθημερινά στα αποδυτήρια, είναι να έχουν αυτοπεποίθηση και να κάνουν σωστά και με πάθος όλα αυτά με τα οποία ασχολούνται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ