ΠΑΟΚ

Αυστηρά κριτήρια στις μεταγραφές

Αυστηρά κριτήρια στις μεταγραφές

Με ποια λογική πορεύεται ο επίσημος ΠΑΟΚ στην αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα από το Γενάρη.

Ο Χουμπ Στέφενς θα κάνει την τελική επιλογή των παικτών που θα αποκτηθούν το Γενάρη, ωστόσο, για να φθάσει εκείνη η ώρα θα προηγηθεί ένα αυστηρό φιλτράρισμα με βάσει "κανόνες" που έχει θέσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θέλει να επαναληφθούν αστοχίες του καλοκαιριού, γι' αυτό και ζητά να βρεθούν περιπτώσεις παικτών στις οποίες θα βρει εφαρμογή το value for money.

Ειδικότερα, το πρώτο ζητούμενο είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να αξίζουν πραγματικά και να ανεβάζουν την ποιότητα του ρόστερ. Αυτός είναι και ο λόγος που παρότι υπάρχουν διαπιστωμένα κενά σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, στα γραφεία της Τούμπας σημειώνουν "θα πάρουμε παίκτες μόνο αν αξίζουν. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για τη μεταγραφή".

Το άλλο σημαντικό κριτήριο είναι το οικονομικό. Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα, αν μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να πάρει τον ίδιο ή καλύτερο παίκτη ελεύθερο. Θα πληρώσει μόνο αν θεωρήσει ότι αξίζει να το κάνει και δεν θα αλλάξει η τιμή το καλοκαίρι.

Προς το παρόν, Τσιστιακόφ και Βρύζας συμπληρώνουν τη λίστα των υποψήφιων στόχων με όλες τις λεπτομέρειες της κάθε περίπτωσης, στην πορεία το πιθανότερο είναι να μπουν σ' αυτή και επιλογές του ατζέντη γιου του Στέφενς, Μάικλ, μέχρι να έρθει η ώρα που θα γίνει η τελική επιλογή από τον Ολλανδό τεχνικό με την έγκριση, φυσικά, του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ