ΠΑΟΚ

Αχ Σάντος γιατί τον άφησες...

Αχ Σάντος γιατί τον άφησες...
Μπακαγιόκο Μαλεζάς

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο επιβεβαίωσε πως όταν αντιμετωπίζει τις πρώην ομάδες του, γυρνάει το μάτι του (videos).

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο ήθελε να παραμείνει όσο τίποτε άλλο στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, δεν τον ήθελε, όμως ο Φερνάντο Σάντος.

Τηνεπιλογή αυτή του Πορτογάλου φαίνεται πως "πληρώνει" ο Δικέφαλος καθώς όσες φορές βρίσκει απέναντί του τον Αφρικανό επιθετικόαδυνατεί να τον σταματήσει.

Πιστεύετε πως είμαστε υπερβολικοί; Αν ναι, ρίξτε μια ακόμα ματιά στον αγώνα της Κυριακής στους Ζωσιμάδες όπου ο Μπακαγιόκο έκανεότι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ και... προσωπικά τον Τσιρίλο.

Ο τρελός Αφρικανός στο πρώτο γκολ πανηγύρισε για τους τύπους, στοδεύτερο, όμως, ξέσπασε δείχνοντας πως δεν ξεχνά. Όπως δεν είχε ξεχάσει την αποχώρησή του από τη Λάρισα, την οποία και εκτέλεσε μετη φανέλα του ΠΑΟΚ. Συνήθεια είναι αυτή. Γι' αυτό και μπαίνει εκ νέου το ερώτημα "έπρεπε να φύγει ο Μπακαγιόκο από τον ΠΑΟΚ;".Όσοι υποστηρίζουν το ναι, μάλλον ξεχνούν ποιοι τον διαδέχθηκαν.

Ο Φιλομένο δεν κατάφερε να πετύχειτίποτε, ο Μουσλίμοβιτς αποχώρησε και αυτός και έμεινε ο Παπάζογλου ως η μοναδική ρεζέρβα του γκολτζή Αθανασιάδη. Θα πρέπει, όμως, νασημειώσουμε πως ο Μπακαγιόκο ήταν και μια φθηνή επιλογή για τον ΠΑΟΚ αφού δε ζητούσε πολλά λεφτά για να ανανεώσει το συμβόλαιότου ενώ είχε αποδεχθεί και το ρόλο του... δεύτερου βιολιού.

Του παίκτη που θα ερχόταν από τον πάγκο να προσφέρει με τα γκολ τουβαθμούς στην ομάδα του. Ο Φερνάντο Σάντος δεν τον ήθελε παρά και τα δέκα γκολ που πέτυχε συνολικά με τον ΠΑΟΚ, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τον άφησε ελεύθερο και από τότε σε πέντε αναμετρήσεις έχει δεχθείτρία γκολ από τον Αφρικανό...

Τα τρία γκολ του Μπακαγιόκο εναντίον του ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ