ΠΑΟΚ

Aθανασιάδης: "Χτίζουμε μια ομάδα με μέλλον"

Aθανασιάδης: "Χτίζουμε μια ομάδα με μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν οι Σκόνδρας και Μαντούρο μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ "χτίζει" μια ομάδα με μέλλον, με τον ίδιο ακόμη να τονίζει πως από τον "Δικέφαλο" εξαρτάται το αν αποκλείσει την Ζίμπρου και να περάσει στους ομίλους του Europa League.

"Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Ζίμπρου, βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Χτίζουμε μια ομάδα με μέλλον. Σήμερα δείξαμε πως πάμε καλά. Από εμάς εξαρτάται αν περάσουμε, όχι από τον αντίπαλο".

Για το ότι αντικαταστάθηκε: "Είχα μια σύσπαση στο δικέφαλο. Δεν έχω κάτι ανησυχητικό".

Σκόνδρας: "Από εμάς εξαρτάται..."

Ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε: "Παίξαμε καλά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη για το ματς με την Ζίμπρου. Από εμάς εξαρτάται και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να περάσουμε. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε ακόμη για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ματς".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Σίγουρα είμαστε πιο ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που θα ματώσουν για την φανέλα".

Για το ότι αγωνίστηκε ως στόπερ: "Εγώ παίξει ξανά στόπερ. Θα παίξω όπου χρειαστεί και όπου πει ο προπονητής. Κανείς δεν θα έπαιζε σε μια θέση που δεν θα μπορούσε".

Μαντούρο: "Φέτος είμαστε ομάδα..."

Ο Χέντβιχες Μαντούρο ανέφερε: "Φέραμε ισοπαλία με μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Ζίμπρου".

Για το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου: "Ή περσινή χρονιά ήταν δύσκολο, δεν ήμουν έτοιμος. Φέτος προετοιμάστηκα σωστά".

Για ξένα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αγιαξ ενδιαφέρεται γι' αυτόν: " Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω κάτι και ελπίζω φέτος να κάνουμε μια καλή χρονιά".

Για την διαφορά με την περσινή ομάδα: "Φέτος είμαστε ομάδα, προσπαθούμε ο ένας να καλύψει τον άλλον και είμαστε πιο δεμένοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ