ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Το πιο όμορφο γκολ, αλλά δεν το χάρηκα"

Αθανασιάδης: "Το πιο όμορφο γκολ, αλλά δεν το χάρηκα"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το Σάββατο το βραβείο για το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για το ματς με τον Παναιτωλικό. Δείτε videos.

Το βραβείο του best goal της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρέλαβε το Σάββατο (17/3) ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος μίλησε και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.


"Eυχαριστώ τον κόσμο για τους ψήφους που μου έδωσε. Πήρα ένα βραβείο για ένα γκολ όμως που δεν χάρηκα καθώς χάναμε με 3-0 και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο νεαρός επιθετικός του " Δικεφάλου " που αναφέρθηκε ακόμη...

Για το αν είναι το πιο όμορφο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του: "Πιστεύω πως ναι μέχρι να έρθει το επόμενο, είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα".

Για το παιχνίδι με Παναιτωλικό: "Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνει συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσαμε βαθμούς. Εάν δείτε τους βαθμούς που χάσαμε στην Τούμπα θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση που είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να πάμε καλά από εδώ και πέρα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

Για το πως εξηγεί το πολύ καλό πρόσωπο του ΠΑΟΚ εκτός έδρας και το κακό εντός έδρας: "Ούτε εμείς μπορούμε να δώσουμε εξήγηση. Και εμάς με λειπεί ότι χάνουμε πόντους στην Τούμπα και εμείς ψάχνουμε τον λόγο που γίνεται αυτό".

Για το αν η ανάγκη για νίκη στο Αγρίνιο έχει δημιουργήσει πίεση και άγχος: "Πίεση υπάρχει, όχι άγχος, το καλό είναι να έχει ενεργητικό άγχος. Οχι αυτό που σε βάζει από κάτω, αλλά αυτό που σε βοηθά. Μακάρι αύριο να έχουμε ενεργητικό άγχος για κάνουμε κάτι καλό"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ