ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Σαν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν έχει"

Αθανασιάδης: "Σαν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν έχει"

Ένας απολαυστικός Στέφανος Αθανασιάδης απάντησε για περίπου 2,5 ώρες στις ερωτήσεις των αναγνωστών του Sport24.gr. Δείτε τι είπε για τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ, τα όνειρά του με τον "δικέφαλο", τον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για το αν θα πήγαινε σε Ολυμπιακό ή Άρη. H γνώμη του για τις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου και τα σχόλιά του για τα τατουάζ και τις γυναίκες.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν καλεσμένος του Sport24.gr και των Κώστα Πετρωτού και Βαγγέλη Χατζηγεωργούδη, μένοντας μαζί σας για περίπου 2,5 ώρες. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός και απάντησε στις δικές σας ερωτήσεις αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

Ο Κλάους μεταξύ άλλων είπε:

Για τη φετινή χρονιά: "Προσωπικά για μένα ήταν καλή η χρονιά γιατί είχα βάλει στόχους στην αρχή, αλλά για την ομάδα θεωρώ πώς δεν ήταν πετυχημένη παρόλο που βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο στοχεύαμε. Θέλαμε να τελειώσει η σεζόν και με κάποιο τίτλο, τότε θα ήταν πετυχημένη η σεζόν.

Μέσα στη χρονιά έγιναν και θετικά και αρνητικά πράγματα. Στην αρχή της χρονιάς η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο μετά, όμως, δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε και έτσι χάσαμε την αυτοπεποίθηση και δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία για να συνεχίσουμε με αποτέλεσμα να έρθουν τα ανάλογα αποτελέσματα".

Για τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου: "Ήταν μία πρόκριση που θέλαμε να πάρουμε και εμείς, όπως όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, έτσι και εμείς θέλαμε να πάμε στο ΟΑΚΑ. Στην Τούμπα δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα, απλά ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα. Στον επαναληπτικό δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε".

Για τις άσχημες αντιδράσεις μερίδας του κόσμου: "Ήταν κάτι πρωτοφανές αυτό για εμένα. Δεν το είχα ξαναζήσει. Ξέραμε και εμείς ότι ο κόσμος θέλει πάρα πολύ και να πάμε στον τελικό, αλλά και να βγούμε στους ομίλους. Σίγουρα οι αντιδράσεις προσωπικά για εμένα ήταν λίγο περίεργες. Δηλαδή ναι να φωνάξεις, αλλά το να φτάσεις σε σημείο να φοβηθεί ο ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο καλό.

Όταν έφτασα στο σπίτι μετά το παιχνίδι, είπα στον εαυτό μου γιατί εγώ; Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έτσι ξύπνησα την επόμενη μέρα και τα ξέχασα όλα".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει του χρόνου πρωτάθλημα: "Θέλω να πιστεύω πως στα επόμενα δύο- τρία χρόνια η ομάδα θα καταφέρει να πάρει κάποιο Πρωτάθλημα. Οι στόχοι της ομάδας κάθε χρόνο είναι να καταφέρει να πάρει ένα τίτλο. Γι' αυτό είμαι και εγώ εδώ και όλοι οι συμπαίκτες μου για να πετύχουμε αυτόν το στόχο".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: "Έχουμε τα προκριματικά μπροστά μας και μακάρι η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή. Να δώσουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές το 100% για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους. Πιστεύω ότι το θέλουμε και εμείς πολύ και ο κόσμος πολύ

Τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη έχουμε δείξει ότι όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος τον κοιτάμε στα μάτια και έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα με μεγάλες ομάδες. Οπότε όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, είναι καθαρά στο χέρι μας".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στην ομάδα για να τη δυναμώσει και να καταφέρει να πάρει τίτλους. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι κοντά μας"

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου. Έχει δεχθεί πολύ αρνητική κριτική και σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα τον αποδοκιμάζει, αλλά και θα τον επικροτούν".

Για την επιστροφή Γκαρσία: ''Ο Γκαρσία είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και εντός γηπέδου και μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα γυρίσει στην ομάδα και θα είναι πάλι κοντά μας".

Για τον επόμενο προπονητή: "Πιστεύω ότι ένας ξένος προπονητής θα ήταν κατάλληλος γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα"

Για το αν έκλεισε ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ: "Το αν έχει τελειώσει ο κύκλος μου στην ομάδα θα το αποφασίσει ο πρόεδρος και ο προπονητής που θα έρθει. Πριν φτάσω εδώ είχα και δεύτερο και τρίτο ρόλο στην ομάδα και δεν είχα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα"

Για το αν έλεγε "ναι" σε πρόταση ανανέωση με τον ΠΑΟΚ: "Ναι αν μου γινόταν πρόταση δε θα το αρνηθώ. Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι όλη η ποδοσφαιρική μου ζωή. Είμαι από τα 8 μου στην ομάδα και σίγουρα νιώθω παρά πολλά"

Για το όνειρο που έχει με τον ΠΑΟΚ: "Να κατακτήσω ένα Πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ"

Αθανασιάδης: "Σαν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν έχει"

Για το αν πήγαινε στον Ολυμπιακό φέτος: "Έχω συμβόλαιο ως το 2015 στον ΠΑΟΚ, οπότε το μυαλό μου είναι μόνο εδώ και όχι να πάω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα".

Για το αν πήγαινε στον Ολυμπιακό στα 33 του: "Αν έφτανα μέχρι τα 33 να φύγω από τον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εγώ και δε θα πήγαινα πουθενά αλλού"

Για το αν πήγαινε στον Αρη: "Δε το σκέφτομαι καθόλου. Δε μου έχει περάσει απ' το μυαλό και δε θα πήγαινα ποτέ"

Για το αν πήγαινε στο εξωτερικό και που: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο εξωτερικό, οπότε αν ερχόταν μία πρόταση θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ σοβαρά. Πιστεύω ότι στο γερμανικό πρωτάθλημα μπορώ να σταθώ καλά. Μου ταιριάζει περισσότερο".

Για το αν άξιζε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός: "Ο Ολυμπιακός είχε μια σταθερή απόδοση όλο το Πρωτάθλημα και γι' αυτό πήρε τον τίτλο. Πιστεύω ήταν δίκαιη η κατάταξη, αν και θα ήθελα στην πρώτη θέση να βρισκόμασταν εμείς"

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: " Είναι άσχημο να βλέπεις μία ομάδα όπως η ΑΕΚ να πέφτει κατηγορίες. Το πρωτάθλημα αποδυναμώνει πολύ".

Για το αν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός παραμένει το κορυφαίο ντέρμπι: "Για το μπάσκετ ίσως. Στο ποδόσφαιρο όχι, γιατί σαν το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός δε νομίζω να έχει"

Για αν ταίριαζε δίδυμο Αθανασιάδη-Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ: "Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στις μικρότερες Εθνικές ήμασταν μαζί. Για το αν αποτελέσω το επόμενο επιθετικό δίδυμο της Εθνικής, δεν είμαι ο κατάλληλος για να το απαντήσω"

Για τον αν είναι φασίστας: "Όχι σε καμία περίπτωση δεν είμαι φασίστας. Όπως είχα δηλώσει δεν ήταν δικός μου ο λογαριασμός στο instagram με τον Παπαδόπουλο".

Ο Στέφανος Αθανασιάδης στην "ανάκριση" των αναγνωστών του Sport24.gr μίλησε ακόμα για τα τατουάζ, τις γυναίκες, το όνομά το στη φανέλα, το νέο σήμα του ΠΑΟΚ, το όνομά του στην φανέλα, το ωραιότερό του γκολ, το πρότυπό του και όχι μόνο!

Δείτε όλες τις απαντήσεις του Κλάους όπως τις έδωσε LIVE στους αναγνώστες του Sport24.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ