ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Να σκοράρω και με την ΑΕΚ"

Αθανασιάδης: "Να σκοράρω και με την ΑΕΚ"
Πανιώνιος - Εργοτέλης Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δηλώνει αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα τρία ματς-φωτιά που έχει μπροστά του.

Την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί επιτυχώς στις απαιτήσεις των τριών δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, με ΑΕΚ, Ρούμπιν και Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, με δηλώσεις του στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" Παράλληλα, ευχήθηκε να σκοράρει και στο προσεχές ντέρμπι με την "Ένωση".

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής επιθετικός του "Δικεφάλου".

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Αν καταφέρναμε και παίρναμε το τρίποντο και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, θα κάναμε λόγο για μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, με τις νίκες και τις αποτυχίες. Χάσαμε τους βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε στον αγώνα του Ηρακλείου, θα το πάρουμε από τα επόμενα παιχνίδια και θα είμαστε πολύ καλύτερα".

Για την εβδομάδα-φωτιά που ακολουθεί: "Μας περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτά τα τρία παιχνίδια, αφού ο ΠΑΟΚ διαθέτει πληθώρα παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή την ομάδα".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Για εμάς στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και φυσικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν και δεν έχουμε δει ακόμη την ΑΕΚ, δεν παύει να είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Εννοείται ότι αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί κι αυτοί που πρέπει, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης"

Για την προσωπική παρουσία του: "Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις. Και αυτή η δουλειά νομίζω ότι φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να έρθει και το γκολ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα σε Τότεναμ και Πανιώνιο: "Η αλήθεια είναι, ότι στα παιχνίδια με την Τότεναμ και με τον Πανιώνιο δείξαμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Στους δύο συγκεκριμένους αγώνες η ομάδα έδειξε την αυτότητά της κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη συνέχεια, αφού αποδεικνύεται η καλή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ