ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ"!

Αθανασιάδης: "Κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ"!
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξέφρασε την επιθυμία του να σηκώσει Κύπελλο όντας αρχηγός στον ΠΑΟΚ αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι. Τι είπε για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "Real News":

Για τον νέο ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη: "Η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη μας προσφέρει ασφάλεια, ηρεμία και προοπτική για το μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και όλων όσων είμαστε στον ΠΑΟΚ".

Για την επιθυμία του να πάρει τίτλους με τον ΠΑΟΚ: "Από τη στιγμή που υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και η δυνατότητα να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο, δεν βλέπω τον λόγο γιατί ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο του να μην πανηγυρίσει τίτλους. Μπορεί όχι από φέτος, γιατί η ομάδα χτίστηκε χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη και με πολλά νέα παιδιά. Εξ αρχής στόχος ήταν η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλούς στόχους, όπως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Αν μας προκύψει μία οποιαδήποτε ευκαιρία πάντως, δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι πριν από μένα στην αρχηγία προηγούνται ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους σέβομαι και από τους οποίους μαθαίνω. Το να σηκώσω ένα κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα για μένα όνειρο ζωής".

Για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του: "Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ με τον επενδυτή, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα και ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Εφόσον η ομάδα είναι ικανοποιημένη από μένα, εγώ δεν έχω λόγο να ανοίξω θέμα μεταγραφής. Είμαι στον ΠΑΟΚ και όλα όσα ακούγονται δεν με απασχολούν".

Για την άποψη που επικρατεί ότι τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα κρίνουν τη μοίρα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: "Είναι νωρίς ακόμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι είμαστε δεύτεροι, με μικρή σχετικά διαφορά από τον Ολυμπιακό, παίζει το ρόλο του για να μας θεωρούν φαβορί για τη δεύτερη θέση. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ