ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Κλείνει το θέμα της ανανέωσης"

Αθανασιάδης: "Κλείνει το θέμα της ανανέωσης"
INTIME SPORTS

Μετά το φιλικό με τη Νάπολι ο Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε ότι είναι κοντά στην παραμονή του στην Τούμπα.

"Θέλουμε να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νάπολι. Είναι θλιβερά αυτά που συμβαίνουν, έχουμε και εμείς οργανωμένους οπαδούς και θέλουν στήριξη. Μακάρι να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο", είπε αρχικά αναφερόμενος στον αδικοχαμένο οπαδό της Νάπολι, Τσίρο Εσπόζιτο, και συνέχισε:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

"Ηταν ένα δυνατό τεστ, πιστεύτω ως έναν βαθμό ήμασταν θετικοί, μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά η Νάπολι είναι καλή ομάδα και πιο έτοιμη από εμάς και αυτό φάνηκε".

Για το γεγονός ότι σε κάποιο σημείο έπαιξε και ως περιφερειακός επιθετικός σχολίασε: "Εντάξει θα παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Δοκιμάσαμε αρκετά συστήματα στην προετοιμασία και μέχρι να ξεκινήσουμε τα επίσημα ματς ο προπονητής θα βγάλει ένα βασικό σύστημα".

Για τους νεαρούς που προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση στη ενδεκάδα: "Ημουν και εγώ κάποτε στη θέση των παιδιών. Χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο, θέλουν στήριξη για να μπορέσουν να αποδείξουν τι αξίζουν. Ο προπονητής θα κρίνει ποιοι μπορούν και ποιοι όχι, όλοι θα προσπαθήσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Περιμένουμε από τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας".

Κατέληξε λέγοντας: "Είναι σημαντικό το περιβραχιόνιο και είμαι χαρούμενος που το φοράω. Είμαστε σε καλό δρόμο για την ανανέωση, νομίζω θα κλείσει το θέμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ