ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Έλειπε η ενότητα, δεθήκαμε περισσότερο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε ότι έλειπε η ενότητα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, όμως όπως σημείωσε αυτές τις μέρες οι παίκτες δέθηκαν περισσότερο. Τι δήλωσε ο Πέλκας.

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League, o Κλάους αναφέρθηκε στην ενότητα που έλειπε από την ομάδα και το δέσιμο που μεγάλωσε αυτές τις μέρες. Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της CosmoteTv είπε:

"Είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Ο προπονητής μου όμως με επέλεξε στη βασική ενδεκάδα και δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη πρόκριση".

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες:

"Σίγουρα δεθήκαμε περισσότερο αυτές τις μέρες που ήμασταν στο ξενοδοχείο. Από την ομάδα έλειπε η ενότητα."

Για την παρουσία του κόσμου που αποθέωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο φινάλε:

"Μπορεί ο κόσμος να μας αποδοκίμασε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε. Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει την ομάδα. Σίγουρα με την αντίδρασή του σήμερα δείχνει ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Αυτό εξηγήσαμε και στα παιδιά σήμερα και το κατάλαβαν όλοι".

Για τη νίκη επί της Σλόβαν:

"Σίγουρα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά. Βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ για να φτάσουμε τελικά στη νίκη".

Για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση:

"Θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα τον αντίπαλο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το βήμα παραπάνω".

Πέλκας: "Έτοιμος όποτε μου ζητηθεί"

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε ότι προσπαθεί να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί. Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της CosmoteTv: " Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί. Προσπαθώ σε κάνε αγώνα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Σε πολλά παιχνίδια μας έλειψε η τύχη. Ήταν πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για την ομάδα".

Κρέσπο: "Έχουμε όρεξη και θέληση"

Ο Χοσέ Κρέσπο τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν όρεξη και θέληση για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ουσιαστικά ο σκοπός μας από την αρχή είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε όρεξη για τη συνέχεια και θέληση. Είναι στα πόδια μας το πόσο μακριά θα πάμε".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά που ακολουθεί και το αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στους "32":

"Σίγουρα το παιχνίδι Κυριακής είναι σημαντικό. Πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Όσον αφορά την κλήρωση προσωπικά θα ήθελα για αντίπαλο μια ισπανική ομάδα ώστε να έρθει και η οικογένεια μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ