ΠΑΟΚ

Ασπίδα της Ουντινέζε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ασπίδα της Ουντινέζε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Μία ασυνήθιστη-για τα ελληνικά δεδομένα-στάση απέναντι σε οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας, κράτησε η διοίκηση της Ουντινέζε. Διαβάστε λεπτομέρειες

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν να λένε όλες τις προηγούμενες μέρες για την άψογη στάση των ανθρώπων της Ουντινέζε, τόσο απέναντι στην ομάδα, όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Και μάλλον δεν είχαν άδικο, αν κρίνει κανείς από το πώς αντιμετώπισαν το θέμα που προέκυψε με μικρής έκτασης ζημιές που προκάλεσαν μεμονωμένοι Έλληνες εκδρομείς σε μνημεία του Ούντινε, στο περιθώριο του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα αναλάβει η ίδια το κόστος της αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από Έλληνες εκδρομείς στις 16 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 1.000 ευρώ (κυρίως για το "σβήσιμο" συνθημάτων που γράφτηκαν σε μνηεμία της πολης) για το οποίο θα υπάρξει επικοινωνία με την πλευρά του επισημου ΠΑΟΚ.

Το θέμα ίσως θα ήταν ανάξιο λόγου, αν δεν συνοδευόταν από κάποιες επισημάνσεις, στην ίδια ανακοίνωση, που ουσιαστικά αποτελούν "ασπίδα" της Ουντινέζε απεναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.Σε ένα σημείο της ανακοίνωσης τονίζεται συγκεκριμένα:

"Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ουντινέζε θέλει να τονίσει πόσο μικρές, παρόλα αυτά κατακριτέες, είναι αυτές οι ζημιές που δεν μπορούν να χαλάσουν την εικόνα των φιλοξενούμενων οπαδών που γέμισαν το Ούντινε, στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα στην πόλη-με εξαιρετική δουλειά και από πλευράς Αστυνομίας-και απλά πέρασαν ένα βράδυ τραγουδώντας και υποστηρίζοντας την ομάδα τους".

Μήπως αρκετές ελληνικές ΠΑΕ θα πρέπει να δούνε σοβαρά το παράδειγμα της Ουντινέζε;

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ