ΠΑΟΚ

Ασπίδα προστασίας για τους παίκτες

Ασπίδα προστασίας για τους παίκτες
Αθανασιάδης Κατσουράνης INTIME SPORTS

Πώς θα αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ τα λαϊκά δικαστήρια τη νέα περίοδο. Η εντολή Σαββίδη και η απόφαση για αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Δεν πέρασαν μπάι από τον Ιβάν Σαββίδη τα γεγονότα έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Άλλωστε και ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου και αυτή η εμπειρία τον οδήγησε στο να δώσει εντολή για αλλαγές στα μέτρα ασφαλείας.

Ήδη έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να του εκπονήσουν ένα νέο σχέδιο για τα μέτρα που θα λαμβάνονται στους εντός έδρας αγώνες από τη νέα περίοδο, ενώ υπάρχει και μία πρώτη απόφαση. Αυτή έχει να κάνει με την αποχώρηση των παικτών του ΠΑΟΚ από τα αποδυτήρια που θα γίνεται πλέον με πούλμαν, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μέχρι σήμερα, η συνηθισμένη πρακτική ήταν η εξής: Οι παίκτες πήγαιναν με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση, από εκεί μετακινούνταν με πούλμαν στο ξενοδοχείο, το οποίο τους έφερνε και πάλι στο γήπεδο πριν το παιχνίδι. Και έτσι μετά το τέλος του αγώνα έπαιρναν τα αυτοκίνητά τους και έφευγαν.

Αποδείχθηκε, όμως, ότι μετά από άσχημα αποτελέσματα, οι παίκτες δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από τα αποδυτήρια μέχρι το χώρο που είχαν σταθμευμένα τα αυτοκίνητά τους και προπηλακίζονταν από θερμόαιμους οπαδούς. Γι' αυτό και αυτή η πρακτική θα εγκαταλειφθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ