ΠΑΟΚ

Άρχισε η προετοιμασία για Σάλκε

Άρχισε η προετοιμασία για Σάλκε

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν ξεκουράστηκαν καθόλου, και το πρωί της Κυριακής (18/8) βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία. Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα (videos)

Μόλις ένα βράδυ είχαν για ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές, μετά τη χθεσινή νικηφόρα πρεμιέρα του Πρωταθλήματος εναντίον της Ξάνθης. Σήμερα (18/8) το πρωί όλοι είχαν ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για να ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα εναντίον της Σάλκε, την Τετάρτη στο Γκέλζενκιρχεν.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Φυσικά όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο και θεραπείες. Οι υπόλοιποι, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, στην μεταβίβαση και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων, με την μπάλα να μην ακουμπάει στο έδαφος!

Μόνοι τους προπονήθηκαν Βούκιτς, Γκαρσία, Κωνσταντινίδης και Ποζατζίδης. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 6:30 το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ