ΠΑΟΚ

Άρχισε εξετάσεις ο Μαντούρο

Άρχισε εξετάσεις ο Μαντούρο

Ο Μαντούρο ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σεβίλλης, με την οποία ακόμη έχει συμβόλαιο.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (2/1) ο Χέντβιχες Μαντούρο περνά από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, που αποτελεί και το πλέον καθοριστικό στοιχείο για τη συμφωνία του με το "Δικέφαλο".

Ο 28χρονος Ολλανδός μέσος ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος των εξετάσεων (το ιατρικό σκέλος) και αύριο το πρωί θα συνεχίσει με τα εργομετρικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με την Σεβίλλη, από την οποία προφανώς εξασφάλισε άδεια για να έρθει στην Ελλάδα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ισπανικής ομάδας, Χεσούς Γκόμεθ, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση Μαντούρο.

Θυμίζουμε πώς ο ΠΑΟΚ έχει προσυμφωνία με τον Ολλανδό μέσο, που έρχεται με εισήγηση Στέφενς, για τα επόμενα 3,5 χρόνια, αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν εφόσον υπάρξει "πράσινο φως" από το ιατρικό τιμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ