ΠΑΟΚ

Αρνητικός για παραμονή ο Βιτόλο

Αρνητικός για παραμονή ο Βιτόλο

Ο Βίκτορ Βιτόλο εξήγησε στον Θοδωρή Ζαγοράκη ότι θέλει να φύγει, διευκρινίζοντας ότι δεν θα διεκδικήσει τίποτα από το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια.


Ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε στον Θοδωρή Ζαγοράκη την επιθυμία του να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του με τον ΠΑοΚ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ενημερώθηκε, πάντως, πώς η πλευρά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη καλύπτει τα δεδουλευμένα του.

" Δεν διεκδικώ τίποτα από το 1,2 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό μου για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλω μόνο τα δεδουλευμένα μου για να φύγω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιτόλο στον Θόδωρο Ζαγοράκη στη διάρκεια του ραντεβού που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/7).

Ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους (που δεν αποκλείεται να μεταφράζονται σε πρόταση από άλλη ομάδα) για να φύγει και η άποψή του δεν άλλαξε ούτε όταν ενημερώθηκε ότι η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών Φλωρίδη-Σαχπατζίδη έχει την θέληση να καλύψει τα δεδουλευμένα του.

Η διαπραγμάτευση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί να επαναληφθεί τις επόμενες μέρες.

"Δεν πας πουθενά ο κόσμος σε θέλει"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον κρατήσει στην Τούμπα, αφουγκραζόμενος το "θέλω" του κόσμου του ΠΑΟΚ από τη συνάντησή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/7) με τους οργανωμένους.

" Δεν θα πας πουθενά, ο κόσμος σε θέλει, αυτός είναι χρηματοδότης, θα παραμείνεις" ήταν η θέση του Zαγοράκη απέναντι στον Ισπανό. Σε εκείνο το σημείο ήρθε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος όταν άκουσε τι γίνεται με την περίπτωση του Ισπανού ρώτησε τον Ζαγοράκη: " Τον θέλουμε;". " Φυσικά, τον θέλουμε" απάντησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να ακολουθήσει η απόκριση Σαχπατζίδη: " Οκ, πληρώνω τα δεδουλευμένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ