ΠΑΟΚ

Αρνήθηκε το "10" του ΠΑΟΚ για τα λεφτά του Ολυμπιακού

WROCLAW, POLAND - JUNE 11:  Giorgos Tzavellas of Greece flicks the ear of team mate Kostas Fortounis during a UEFA EURO 2012 training session at the Municipal Stadium on June 11, 2012 in Wroclaw, Poland.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
WROCLAW, POLAND - JUNE 11: Giorgos Tzavellas of Greece flicks the ear of team mate Kostas Fortounis during a UEFA EURO 2012 training session at the Municipal Stadium on June 11, 2012 in Wroclaw, Poland. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο ΠΑΟΚ πόνταρε στον άφθονο χρόνο συμμετοχής που θα έπαιρνε ο Κώστας Φορτούνης, εκείνος όμως βλέπει τα χρήματα του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Πετρωτός έχει το ρεπορτάζ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κώστας Φορτούνης ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του έχουν συζητήσει και με τον παίκτη και με τον ατζέντη του για το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Από τη μεριά του ο Φορτούνης είχε βάλει στόχο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο η πρόταση που έψαχνε δεν ήρθε και την τελευταία εβδομάδα είχε αρχίσει να ασχολείται πιο "ζεστά" με τις προτάσεις που είχε από ελληνικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει την πρόταση του για τον παίκτη, ποντάροντας στο ότι στη νέα ομάδα που χτίζει ο Φορτούνης θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και άφθονο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, ο Βρύζας του είχε πει ότι στον "Δικέφαλο" κρατάνε τη φανέλα με το νούμερο "10" για εκείνον.

Τελικά, ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται ότι δελεάζεται περισσότερο από τα χρήματα του Ολυμπιακού και όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στο ότι θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, παρά τη σφήνα που επιχειρεί τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ