ΠΑΟΚ

Αρέσει στην οικογένεια Νάτχο η ζωή στην Ελλάδα

Αρέσει στην οικογένεια Νάτχο η ζωή στην Ελλάδα
Νάτχο Λαγός INTIME SPORTS

Ένα θετικό στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί σύμμαχος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Ισραηλινό στην Τούμπα.

Τις μέρες που η ομάδα του ΠΑΟΚ βρισκόταν στη Λισαβόνα, ο Μπίμπρας Νάτχο (μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής σε ματς του Europa League) απολάμβανε μερικές παραπάνω ώρες με την οικογένειά του, πριν και μετά τις προπονήσεις με τον Τσίμα Ονιέικε.

Ο 26χρονος μέσος, μαζί με τη σύζυγό του Ταλία και τον γιο τους είχαν την ευκαιρία να μάθουν ακόμη περισσότερα για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισραηλινός και η οικογένειά του μένουν σε ένα σπίτι που τους έχει ενθουσιάσει, ενώ γενικότερα η ζωή στην Ελλάδα αρέσει στη γυναίκα του και τα άλλα συγγενικά πρόσωπα που έχουν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην πόλη.

Ο 26χρονος μέσος, μετράει πολύ το αν περνά καλά η οικογένειά του εκεί που βρίσκεται και από αυτή την άποψη ο ΠΑΟΚ ίσως μπορεί να ποντάρει σε ένα απρόσμενο σύμμαχο για να τον κρατήσει στα «ασπρόμαυρα» και μετά το καλοκαίρι.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ως τώρα για ενδεχόμενη ανανέωση, αφού ο ίδιος θέλει να σταθμίσει τις καταστάσεις και να μπει σε στάδιο διαπραγματεύσεων με ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Αν αρχίσει να γίνεται... ελκυστική η ζωή του και εντός γηπέδου-το πρώτο δείγμα του ΠΑΟΚ ήταν θετικό-βοηθώντας να μεταμορφωθεί η ομάδα, τότε υπάρχει ένα συνδυασμός πολύ δυνατός για να αυξήσει τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να τον κρατήσει

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ