ΠΑΟΚ

Απών με Νίκη Βόλου ο Γκολάσα

Απών με Νίκη Βόλου ο Γκολάσα
Γκολάσα INTIME SPORTS

Ο Γκολάσα απουσιάζει από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αλλά αναμένεται να παίξει με τη Ντιναμό Μινσκ την Πέμπτη. Στις 8.219 "έκλεισαν" τα εισιτήρια διαρκείας!

Από ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Εγιάλ Γκολάσα. Ο Ισραηλινός, αν και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν βρίσκεται στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα (13/9) με τη Νίκη Βόλου, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του "Δικέφαλου", θέλει να τον προφυλάξει, εν όψει των επόμενων και πιο δύσκολων αναμετρήσεων που περιμένουν τον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες.

Όπως έλεγαν, όμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (12/9) ο Γκολάσα υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/9) με τη Ντιναμό Μινσκ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Επίσης, o Στέλιος Κίτσιου από την Δευτέρα (15/9) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς με τους Λευκορώσους. Εκτός επίσης, είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χέντβιγκες Μαντούρο που είναι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Κυριάκος Σαββίδης που θα αγωνιστεί με την Κ20.

Μετά το τέλος της προπόνησης όλη η ομάδα δείπνησε στο lounge της κερκίδας των επισήμων της Τούμπας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11:00 το πρωί οπότε θα μεταβούν στο Μακεδονία Palace και εκεί θα ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Χαμηλές "πτήσεις" στα διαρκείας

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τέλειωσε σήμερα (12/9) η παράταση που είχε δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας που ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο συνολικός αριθμός των κατόχων, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ νωρίτερα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, εφτασε τις 8.219.

Αριθμός προφανώς μειωμένος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, κάτι που φαντάζει λογικό αν κρίνει κανείς από τη γενικότερα αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου με όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ