ΠΑΟΚ

Απρόσμενες δηλώσεις Τσίμιροτ πριν την μαγνητική

Απρόσμενες δηλώσεις Τσίμιροτ πριν την μαγνητική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο εξωτερικό υπάρχουν δηλώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ που αναφέρει πως δεν έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά η ΠΑΕ τονίζει πως αυτές οι δηλώσεις έγιναν πριν την μαγνητική τομογραφία.

Την Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισήμως ενημέρωσε πως " ο Τσίμιροτ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες".

Την Τρίτη "κυκλοφόρησαν" δηλώσεις του Βόσνιου στο εξωτερικό, με τον παίκτη να τονίζει πως δεν είναι σοβαρό το πρόβλημά του. Τι συμβαίνει; Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, οι δηλώσεις του Τσίμιροτ έγιναν πριν κάνει αυτός μαγνητική την Δευτέρα και προκύψουν τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Βόσνιου στην ιστοσελίδα klix.ba(σ.σ. δημοσιεύτηκαν την Τρίτη): " Δεν είναι αλήθεια πως είναι σοβαρή η ζημιά και πως για μείνω εκτός για μεγάλο διάστημα. Χτύπησα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και είχα ένα αιμάτωμα. Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα, είναι πιθανόν να παίξω απέναντι στον Παναιτωλικό. Πραγματικά δεν ξέρω πώς βγήκαν πληροφορίες στα ΜΜΕ ότι έχω χτυπήσει πολύ άσχημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ